Plock

onsdag, 19 augusti, 2015 av Camilla Thulin

Just nu är jag inne i en period då jag fyller igen hålen på musikalen Jersey Boys på China Teatern. Det innebär att komplettera med extra kavajer. Då.är det inte vilken kavaj som helst. De måste ha rätt stuk och storlek. Hittar jag två på en tur blir jag glad. Idag införskaffade vi 4 fina Joan Collins klänningar till finalen, underbara plagg
Har flera stycken själv, som kan lämna galjen vart tredje år. Hittade även en liten underbar, dock dyr kappa från 60-talet, som rara Annika Herlitz ska få bära. Har även handlat en hel del på nätet, eftersom jag inte har tid att springa på stan och leta. Nätet är en utmärkt handelsplats under teateriprocessen. Igår hittade jag exakt den militaria jag sökt länge på en topp sida. Jobbigt att glo på småbilder, när man ser halvtaskigt, men det är bara att vänja sig. Värre kommer det att bli, hehehe…..
image
image
image

Kommentera