Halvdag

lördag, 15 augusti, 2015 av Camilla Thulin

Kunde unna mig en halv arbetsdag idag tillsammans med den andra Granntanten. Trevligt att få en liten sovmorgon efter en härlig afton med paret Gillström på Bistro Süd. Idag har jag grävt bland alla mina pressklipp.
Under c:a 20 års tid prenumerarde jag på pressklipp. Tillslut blev det så dyrt med alla klipp, gärna 10 stycken av samma artikel i olika publikationer, så jag slutade. Inte har jag mått sämre för det. När det är en artikel vet jag när det är, ute i vimlet är jag dessvärre sällan p.g.a. tidsbrist, tyvärr är vimmel avdelningen väldigt skral. Tittade också igenom en mängd kostymskisser, vilka väcker roliga minnen, likaså krokier, modeteckningar och andra illustrationer. Men jag överlåter de flesta valen till Karina, för det är hon som är experten och curatorn för denna flotta utställning på Kulturhuset/Stadsteatern. Är glad att jag inte är en kontrollmänska i detta fall, för då hade jag nog blivit skogstokig.
image
image
image
image
image
image

Kommentera