Mode/Agent Mingel

onsdag, 12 augusti, 2015 av Camilla Thulin

Efter min dag på Kulturhuset/Stadsteatern tog jag tuben hem mot Södermalm, men fick snällt gå av i G:a Stan. Oturligt nog var det en ledsen själ, som tagit sig själv av daga och hoppat ner på spåret vid Slussen. En fruktansvärd händelse för alla inblandade, men kanske värst för den som körde tåget, burrrrr…livet är skört och hänger på en liten tråd.  Det måste man göra sig påmind om hela dagarna. Och att vara tacksam att man lever och åldras. Nackastrandsmässan hägrade med ett trevligt Modemingel mellan de gamla fabriksbyggnaderna. Lite mat, hundpromenad och en ny klänning, sedan var det bara att promenera ner för Götgatsbacken och ta bussen till Nacka Strand. På plats var det fullt drag med många intressanta personer. Flotta Landshövdingen Chris Heister var där och inspekterade i vår härliga klänning Donna/Fågel. En perfekt klänning för alla med fina kurvor. Våra flickor Sofia och Mikaela, som basar över mässa och försäljning var mycket nöjda med dagen, mötet med kunder, kollegor, nya kunder och annat skönt pack var lysande. Mässan och de blivande showroomen kommer att bli toppen. Snart ska jag dit igen på Preview – höst 16/tyger innan Première Vision. Nu går allt i ett, så det är bara att speeda på.
image
image
Flotta Landshövdingen.
image
image

Mitt gäng Frk Karlsson, Reza och Janek.
image
Ljuva A Di Matcho och Fashion Districts snygga Vanessa Leporati.
image
Våra Blues Sisters Mikaela och Sofia i vår 16, Annie med trekvarts ärm. Kvinnorna som basar över mässa och försäljning.

Kommentera