Utan trosor i Stockholm

söndag, 9 augusti, 2015 av Karina Ericsson Wärn

Att ha två hem har sina nack- och fördelar. Det gäller att komma ihåg var man har vad. En dos glömska har till exempel nu lett till att i stort sett alla mina underkläder ligger i en låda i Paris, medan jag själv är i Stockholm. Detta troslösa tillstånd fick mig att minnas en intervju med Jane Fonda. Hon berättade att när hon skulle köpa nya trosor, så gjorde hon det gånger sju. Hon hade nämligen sju hem, och köpte för enkelhetens skull basplagg som underkläder i en uppsättning för varje hem. Då slapp hon packa med underkläder och t-shirts och strumpor när hon förflyttade sig. Jag är precis som Jane Fonda. Har en basgarderob i Paris, och en i stort sett likadan i Stockholm. Det gör att jag bara behöver resa med handväskan och någon liten lyxtopp i fickan. Väldigt praktiskt. Tills man virrar till det. Vilket jag gjort nu. Och eftersom jag är extremt petig med mina kläder och underkläder, så är det nu ett otroligt projekt att hitta nya perfekta trosor. Har efter en veckas testande av tre olika modeller nu fastnat för den bästa: en modell från DKNY inköpt på NK. Den sitter som den ska, det vill säga har tillräckligt hög midja, famnar rumpan och håller in lite lagom. Imorgon är det jag som slinker in på NK och gör en halv Jane Fonda.624a5c84663a7353e3a229e676adeb20

 

Kommentera