Popcornmiddag

torsdag, 6 augusti, 2015 av Camilla Thulin

Som vanligt traskade jag hem från en härlig dag på ateljén vid 19.30 tiden. Dagarna är späckade med kostymer till våra musikaler, kollektionen och andra intressanta kommande projekt. Johan är på Stadsteatern och repeterar Cabaret för fullt. Det är varmt och någonstans känns det, som om regnet bara väntar på att ösa på. Tänkte att jag skulle laga middag idag, men vi bestämde oss för att gå över gatan och äta på restaurang. Det blev inte så, för ingen av oss orkade. Det slutade med en middag, bestående av två grytor nypoppade popcorn; framför datorn, sökande efter ett par fina cancan kängor till Maria Lundqvist. Hittade dem slutligen hos en stor teaterleverantör i Tyskland, som gör mycket fina skor. Tur att jag äter riktig hemlagad mat till lunch.
image

Kommentera