Ny Ateljédog

tisdag, 4 augusti, 2015 av Camilla Thulin

Fick äntligen träffa valpen,  lilla Aura, Matildas lilla jaktlabbe. Hon har visat sig vara en exemplarisk vovve att ha med sig på jobbet, kanske p.g.a. sträng matte och husse. Hon ligger fint på sin plats, pysslar med sitt och säger till då hon vill gå ut. Farbror Musse är inte speciellt intresserad, hon är för babyaktig för honom just nu, men vid årsskiftet kommer det slå gnistor hundarna emellan. Då har Aura vuxit så mycket att hon är intressant. Musse är extremt bra med andra hundar, tror att det beror på vistelser på Helenas Hundhotell, där måste man skärpa sig, hundarna rankar in sig perfekt och vet sin plats. Givetvis har jag varit nog med sitt och godis, så fort vi ser en annan artfrände, det är numer ett inlägg beteende, såtillvida det inte är en hanne i samma ålder. Musse är nu 2 år och 7 månader, riktigt matchomysig.
image
image
image

Kommentera