Lunchbunkra

söndag, 2 augusti, 2015 av Camilla Thulin

Gårdagen gick åt till att bunkra upp alla tomma förråd,  d.v.s. mat och skurmedel. Har blivit besatt av olika bönor och linser, som jag förvandlar till nyttiga goda lunchsallader. Det bästa sortimentet tycker jag att den trevliga asiatiska butiken i Söderhallarna har, dessutom kan man få bra tips hur man kan göra. Nu frodas även de fina kantarellerna från Estland till ett hyfsat pris om man jämför med de svenska. Ett kilo sådan fick det bli från den lilla torghandeln vid Södrastation. De blev sedan en kantarell sås till pasta, som den andra Granntanten och Johan fick till middag. Idag har jag gjort min stora blackeyed been sallad med finhackad lök, persilja, en gammal ledsen basilika och en klassisk vinaigrette. Perfekt lunchsallader efter en 2h promenad med Musse. Till frukost blir det citronpressé och svart kaffe, är sällan hungrig på morgonen, eftersom vi nästan alltid äter sen middag.
image
image
image
image

Kommentera