Nya Stilböcker

lördag, 1 augusti, 2015 av Camilla Thulin

Har investerat i några nya stilböcker, lite inspiration inför min nästa bok. Rizzolis två mycket eleganta böcker om C.Z. Guest och Marella Agnelli, kvinnorna, som kallades Swans. Det är intressant att vi fortfarande är intresserade av dessa magnifika donnor. Kanske inte så konstigt, de var stenrika, hade klass, var vackra och hade en extremt god smak, vilket inte många av de stenrika har. Sedan det tre till, mer faktaspäckade varianter om stil. Den lilla lila är skriven av Edith Head, en av Hollywoods mest förnämliga filmkostymörer, två andra roliga böcker, som handlar om stil och shopping, skrivna av två luttrade damer, som jobbat med försäljning. Det ska bli roligt att djupdykning i dessa tankar. Väntar fortfarande på en bok om en annan Swan.
image
image

Kommentera