My name is … Rabaeus. Johan Rabaeus.

fredag, 31 juli, 2015 av Karina Ericsson Wärn

Igår afton hade jag en liten middag här hemma på Götgatsbacken. Gäster var granntanten med make, och så chefen Benny Fredriksson. Redan från början kändes det som rena rama födelsedagsmiddagen, fick presenter i form av turkiska olivtvålar och oumbärlig träslev, samt blomster och bubbel. Vi pratade jobb och liv. Liv och jobb. Tyckte det blev lite för lite fokus (hehe) på att jag skall vara Johan Rabaeus understudy i Cabaret som har premiär den 19 september på Kulturhuset Stadsteatern, dagen efter vernissagen på utställningen ”Camilla Thulin – kostymer, korsetter och Army of Lovers”. Det kommer absolut att bli snärjigt, för mig. Hehe. Bara att hoppas på att jag inte behöver rycka in som Johan Rabaeus vikarie…men om det skulle hända så kommer ingen heller att märka det, då vi är lika som bär. När klockan slog midnatt så blev det faktisk en födelsedag, för Herr Rabaeus. Hipp hipp hurra!

Bildbevis: när jag har på mig Rabaeus brillor så är vi … lika som bär.

Kommentera