Flygtips

onsdag, 29 juli, 2015 av Camilla Thulin

Ikväll flyger vi hem med Pegasus. Har flugit med dem i många år och det har varit alldeles utmärkt, förutom häromdagen då jag ej kom med. Ingen fara på taket, det var ju bara att boka om alla möten, provningar och flygbiljett. Tricket, för att vara 100 % säker att komma med Pegasus turer i sommar, då alla flighter verkar överbokade är att checka in online. Det räcker inte med att vara 2h innan avgång. Nästa steg är att se till att skriva ut boardingpassen, då kan ingen neka dig att stiga ombord, det var tipset jag fick av den ytterst hjälpsamma biljettmannen. Det blir väldigt knepigt för alla som inte har med sig en skrivare på resan. Vi av den nya vetskapen, har vi nu tryckt ut våra boardingpass mycket maniskt, exakt 24h innan avgång, det känns, som om de som är först på plats på nätet kommer med 100% säkerhet med. Vi får se….
image

Kommentera