Kastanjekräm

söndag, 19 juli, 2015 av Karina Ericsson Wärn

Ett av mina inlägg från igår kommenterades av läsaren Maria Löfgren Nicolai. Tack för din fråga Maria! Det är alltid så roligt när ni kommenterar, samt mejlar oss funderingar och frågor. Tyvärr har funktionen att svara på sajten via Facebook just nu hoppat ur…och Camilla som inte har Facebook kan inte alls svara på facebookinlägg. I vilket fall som så undrar Maria vad jag gör med kastanjekrämen, som hon också har hemma. Här i Frankrike har man gärna lite kastanjekräm till yoghurten, något jag också tycker är gott. Den serveras också lite flott spritsad som egen dessert, just den varianten blir lite för söt och mastig tycker jag. Själv brukar jag ha lite kastanjekräm i min chokladmousse (recept finns i tidigare blogginlägg). Har också ett recept nånstans på en underbart god kastanje- och fänkålspaj. Kan ju låta som en otroligt konstig smakkombination, men pajen är gudomlig – och en dessert. Skall leta i gömmorna…

c39ecb52277e5dea5c81dcd19d9bb12c

Kommentera