Slöfock

måndag, 13 juli, 2015 av Camilla Thulin

Nu har jag suttit still i 4 veckor, framför datorn med en massa jobb. Minst 4h om dagen måste det knattras på tangenterna. Skattmasen ska ha sitt, olika fraktfirmor, handkassor, tyger och annat ska betalas och listor måste kontrolleras. Har dessutom påbörjat min nya Stilbok. Igår blev kapitlet om skor klart. Den nya boken blir något  annorlunda än de förra. Igår kom jag fram till att jag måste börja röra på fläsket, kan inte komma hem och ha dålig kondis. Har alldeles för mycket att göra, för att vara trött och flåsa i trappor. Johan är redan duktig, åker ner till underbara Ibrahim Bey, som förestår Kommunalgymmet. Johan är tvungen att öva upp sin trasiga hälsena inför höstens musikal, Cabaret på Stockholms Stadsteater. Därför gjorde vi en gemensam tur till Ibrahim. Det var ett kärt återseende. Så nu ska fläsket brinna och konditionen övas upp. Måste nog fortsätta med springeriet hemma, för att överleva. Jag kan inte på något sätt påstå att det är kul, men jag känner att hälsan måste gå före nöjet att slöa.
image
image
image
image

Kommentera