Rapport från en Skurhink

torsdag, 9 juli, 2015 av Camilla Thulin

Idag har vi gjort något vi egentligen inte borde gjort, nämligen städat själva.
Jag borde ringt vår städerska, för hon vill jobba. Egentligen har vi stulit hennes jobb, taskigt. Kände att just idag måste det bli städat här, så det var bara att sätta igång.  Nu är huset renskrubbat, tvättmaskinen har gått några varv, katthår har försvunnit, likaså en mängd, fiffigt placerade spindelnät, skonar alltid spindlar. Ett friskt hus är bebott med spindlar, deras uppgift är att hålla efter diverse oönskade småkryp. I mitt föräldrahem var spindlarna heliga, vissa av dem, stora som handflator. De placerade sig gärna på toan i en hörna och väntade på att en liten måltid skulle kila förbi. Spindelfobi kommer jag aldrig att få, däremot har jag mal och pälsängerfobi.
image

Kommentera