Vankatter

onsdag, 1 juli, 2015 av Camilla Thulin

Har haft kontor hela förmiddagen, räkningar, mässor, bilder och den sedvanliga intervjun om vad som är ok att ha på sig på kontoret I sommar. Just imorse var det Expressen som bokat en telefonare. Mitt råd till alla är att tänk själv, hur vill du att dina kollegor ska bemöta dig rent klädmässigt.
Tänk på att jobbet inte är privat, utan offentligt. Ska man ha sandaler, vårda dina fötter, inte en självklarhet för alla. Sitta för avklädd på kontoret är sisådär och är inte alltid det mest svala. På varmare breddgrader bär man ofta tunna vita heltäckande plagg. Själv bär jag gärna tunna kaftaner med lång ärm dagtid och på kvällen, till middag en klädd klänning utan ärm. Ett annat tips är, tänk aldrig på dig själv. Försök ställ dig utanför din kropp och iakttagelser dig själv, ställ dig frågan, är detta ok eller inte. Efter att ha jobbat i 4h, så var det dags att gå ner till vår underbara granntant, Selda – Turkiets Bob Dylan – som kom sent igårkväll Från Istanbul, fullastad med 15 katter i stora burar. Hennes Vankatt Vanilla med sina stora ungar och ett gäng hittekatter. Idag fick katterna gå ut. Gjorde en inspektion. Katterna är makalösa, stora vita med blå ögon, gula ögon eller ett av vart.
De smög runt och tyckte det var allmänt underligt. Fick genast habegär.
image
image
image
image
Mamma Vanilla rullar runt.

Kommentera