Mot London!

tisdag, 30 juni, 2015 av Karina Ericsson Wärn

Tar strax tåget från Gare du Nord till London. På programmet står arbetsmöte på Victoria & Albert Museum. Skall naturligtvis se den omtalade Alexander McQueen på museet, men också försöka hinna med Carsten Höllers utställning på Hayward Gallery. Dottern jobbar ju som assistent åt Höller, så att inte se utställningen vore ju höjden av föräldranonchalans. Dessutom är Carsten Höller en extremt intressant konstnär. 

Är bara borta en natt och reser med lätt packning förstås. Reser i min svarta tunna färdigskrynklade (väldigt praktiskt) pennkjol från Alexander McQueen och vit tunn skjorta från The Shirt Factory. På fötterna gamla Hermès sandaler. I axelväskan toalettsaker, en tunn topp från Back och ett par trosor. Och så lite jobbpapper. Sist men inte minst, min parfym från Annick Goutal. Är svårt beroende av väldoft. Och djupt allergisk och överkänslig mot otrevliga odörer. Eftersom det ska bli +39 kan ju dofterna tendera att bli lite jobbiga, och parfymen min räddare.Kommentera