Mysigaste Stranden

söndag, 28 juni, 2015 av Camilla Thulin

Är man ingen beachclubs mänksa som gillar hög house eller Avicisound, så är Küdurs Kommunala strand ett härligt alternativ, mer eller mindre den enda stranden det är fritt från soundpolution. Här kan man njuta av hönsen kackel, ungarnas lek och tanternas tjatter. En och annan husvagn har bott in sig, ibland även ett tält, kommunens enda kampingplats. Folk grillar och den lilla restaurangen bjuder på enklare hemgjorda rätter. Idag fick fläsket röra på sig och promenadens mål Var Belediyestranden. Familjen, som förstår den lilla serveringen har även en mycket trevlig hund, som oftast går lös. Idag var det någon som blev rädd, så han blev satt i sin kedja. Trist, för hunden bryr sig inte, inte ens om de frigående hönsen och katterna, men så är det ibland och då är det bara att leeeee och vänliga endorfiner utsöndras i hjärnan, ett bra knep då irritationen växer – jag använder det ständigt och jämnt och det hjälper!
image
image
image
image

Kommentera