Långbord

lördag, 20 juni, 2015 av Camilla Thulin

Igår firade vi Midsommar tillsammans med Kadim och Yvonne Akcas släkt och vänner. En tradition här i Yali bland oss granntanter och granngubbar.
Alltid lika trevligt och generöst. Middagen intogs över viken på ett omstartat ställe, som numer heter Barboom, där kocken är den nya ägaren. Nu är fokus på gästen, service och givetvis maten, tidigare var det det läget som var prylen. Goda mezes och ett fantastiskt långkok på lamm, potatis och citron till huvudrätt. Skönt att slippa fisk nu på sommaren, den är både liten, tunn och känns väldigt utfiskad. Vi äter mest molusker och norsk lax om somrarna. Är ni bilburna och har vägarna förbi Yalikavak, så ligger krogen utmed Palmalife Spa sidan. Ett fint, vänligt och ambitiöst ställe, hoppas den fina kocken kan fortsätta sin höga svansföring!
image
image
image
image
image
image
image
Kvällens look, ärmlös prickig Jane från förra året, semiantikt halsband från Afghanistan och en underbar broderad sjal jag köpte i New Delhi.
image

Kommentera