Upp och Ner

torsdag, 18 juni, 2015 av Camilla Thulin

Efter ett glas hos vår goda vän och tillika granngubbe Kadim Akca med familj möttes vi av en dråplig syn. I vårt lilla vägkors ligger en bil upp och ner. Frågan är, hur gick det till. Den unga mannen som körde bilen, tackolov utan yttre skador, mer chockskadad, påstod att han blivit attackerad av hundar och att han var jätte rädd för hundar. Tyvärr tror inte jag på den historien….Det måste nog ha varit något annat som spökat. De anklade hundarna brukar inte hoppa upp på bilar, på sin höjd skälla och jaga bilar. Och sitter man säkert i sin bil är det bara att köra på och lämna stället. Jag känner hundarna väl, sedan de var små. Igår kammade jag ur vinterpälsen på den ena, som mest bara myser och viftar på svansen.
Det är olika, den unge mannen var trevlig och vänlig och tackolov att han inte blivit skadad!!!
image
image
image

Kommentera