Godmorgon Yali

onsdag, 17 juni, 2015 av Camilla Thulin

Uttrycket morgonstund har guld i mund, stämmer verkligen här. Det är knäpptyst, just nu hör jag bara fåglar och tvättmaskinen, (den får man stå ut med. Jag är nämligen bra på att stänga ute ljud, hatar soundpolution. Överallt man kommer skvalar det någon äcklig popmusik, precis som om man skulle shoppa mer…..Det mest intressanta är när det är totalrapp i en butik för vuxna. Kanske det funkar, eftersom alla vuxna vill vara lika unga som sina barn, hänga med och lyssna på samma coola musik, för faan växupp. Det värsta är väl ändå på krogar och barer, där musiken, eller vad man ska kalla det för dränker gästernas röster, syftet med dessa inrärtningar är väl för att umgås, äta och dricka gott? Ibland fattar jag ingenting. Tystnad är den nya lyxen, eftersom den knappt existerar.

image

image
Nykammad Ludde
image
image

Kommentera