Bodrumliv

tisdag, 16 juni, 2015 av Camilla Thulin

Och så har det börjat, vårt Bodrum/Yali liv. Självklart måste det varvas med arbete, entrepenörens ständiga dilemma och glädje. Det är ju härligt att vi har fina kunder, som vill anlita oss!!! Här handlar det mycket om mat och djur för min del. Tiden för riktig matlagning och djuskötsel finns. Igår roade jag mig med att grava en fantastisk lax, givetvis efter min favorit Hiram. Skönt att slippa se en massa bilder och istället läsa ett roligt recept. Just nu är granatäpplena grandiosa, vattenmelonen läskande, citronerna söta och juiceapelsinerna saftiga. Så min frukost består bara av härliga frukter. Katterna har botat in sig. Ludde är tillbaka och har frisknat till efter att ha brutit foten, lugnet är därför totalt.
image
image
image
image
Ludde
image
Stina, Stens mamma

Kommentera