Hemma i Yali

måndag, 15 juni, 2015 av Camilla Thulin

Efter en hektisk jobbhelg, blandad med brorsbarns studentfest och 50-årsfest, känns det nästan som om vi varit på flott kungligt bröllop. Är väldigt glad för Ida Sjöstedt fina arbete. Vackra klänningar till näbbar och olika tanter, snyggt! Jag tycker om hennes feminint romantiska design, något vi verkligen behöver i vårt avskalade minimalistiska på gränsen till utplånad traditionell kvinnlighet, heja Ida! Nu är detta ett minne blott, kanske vi får se klänningarna i någon utställning om kungliga bröllop, vilket vore härligt, för då får vi skåda en orgie av utsökt hantverk och skrädderi och sådant gillar vi ju, eller hur! Har landat hemma i Yali och allt är som vanligt. Tomten prunkar, katter på plats förutom Sten, som tillbringat 3 veckor hos veterinären p.g.a. en dödlig infektion. Om han inte fått sin dagliga dos medicin skulle vi inte haft honom kvar. Idag ska han få komna hem och stängas in i en vecka till, för att jag ska vara säker på att han får sin medicin ordentligt. Det är ju tur att man har granntanter som Anita. Hon ser till att katter kommer till veterinären när inte vi är här och viceversa. Annars kommet dagen att kantas med jobb och ett besök på den stora cash and carry butiken, Metro, för att bunkra upp de tomma förråden.
image
image
image
image

Kommentera