Bröllopshysteri

lördag, 13 juni, 2015 av Camilla Thulin

Jag har varken hunnit eller varit speciellt intresserad av dagens kungliga  bröllop. Har fått en heldel frågor om jag vill medverka och kommentera kläder här och där. Dessvärre känner jag mig klar med det, Nobel kan möjligen locka, p.g.a. det akademiska värdet. En av de få saker som glädjer mig med bröllopet är att en mängd fina hantverkare har fått visa vad de kan. Kan även passa på att avslöja att det är kollegan Ida Sjöstedt, som gjort fröken Hellkvists klänning. Tog en tidig promenad till stan imorse, för att leverera ett par nymålade marinblå sidenskor till en intendent på slottet. Passerade därför slottet två gånger. Alla svenska TV-bolag hade riggat med scener och olika OB-bussar, hysterin kändes maximal. Är glad att jag bor på Södermalm,  för då slipper vi det hela. Ska istället ägna dagen åt Jersey Boys herrkostymer och aftonen kröns med en 50-årsfest i Gatsbystil.

image
image
image
image
image

Kommentera