Min egen resegarderob

torsdag, 11 juni, 2015 av Karina Ericsson Wärn

Igår ondgjorde jag mig över hur folk tappar klädstilen på semestern. Jag försöker hålla på min. Just nu är jag på resande fot i Italien, och som ni vet reser jag alltid med lätt handbagage. Väskan är i svart tunn nylon och kommer från svenska Sandqvist. Väskan har ett ytterfack i vilket jag förvarar våtsavetter, hundpåsar och pappersnäsdukar. Och så har den en liten innerpåse i vilken jag har alla laddare man måste släpa på. I övrigt har jag med mig följande:

 • Svart skjortklänning från Camilla Thulin
 • Svart pennkjol från Alexander McQueen
 • Svart kaftan från Livan
 • Moriskt mönstrad kaftan från Simrane
 • Vit skjorta från The Shirt Factory
 • Svart t-shirt från Ann-Sofie Back
 • Svart t-shirt från Dagmar
 • Tre trosor
 • Två behåar
 • Baddräkt
 • Panamahatt
 • Hermèssandaler
 • Smycken från Marni
 • Liten svart Pradaväska tvärs över kroppen.

Till kjolen kan alla toppar bäras, det ger 3 outfits. Skjortklänningen respektive den svarta kaftanen bärs i ensam majestät = 2 outfits. Den tunna mönstrade kaftanen har jag på hotellrummet. Underkläderna sköljer jag upp efter hand. Och, fler par skor än ett par som fungerar i alla lägen, behövs inte. Voila!Kommentera