Så folk ser ut!

onsdag, 10 juni, 2015 av Karina Ericsson Wärn

Alltså, vad är det som händer med folk och deras kläder, när de går på semester? Så många fult klädda människor som jag sett de senaste dagarna, önskar jag att jag inte sett. Och jag är ändå i Italien, där italienarna själva med sin självklara stil jämnar ut skillnaden mellan snyggt och förfärligt en smula. Många semesterfirare verkar tro att vad som helst är okej, bara för att det är varmt och man lämnat hemmasfären. Och damerna är banne mig värst. Mikroshorts till cellulitgropiga feta 57-års lår är förfärligt. Och kortkort turkos klänning modell linne är inte ett bra val om man har en akter bred som en 2-mans soffa. I spegeln kanske klänningen framifrån ser schysst somrig ut, exponerar mycket hud liksom. Men vi som går där bakom får se alltför mycket, helt enkelt. Och varför denna orgie i glassfärger, paljetter, ränder och reklamlogos – på en och samma gång? Tänker absolut inte illustrera detta klädmoras, utan ni får istället en till bild på Kim, som fyller tio idag. Och ett råd: tänk på vad ni packar med er i sommar! Min egen sommargarderob kommer jag redovisa inom kort. Kommentera