Alltid Jobb

söndag, 7 juni, 2015 av Camilla Thulin

I mitt yrke gäller det att ligga i. Jobbet är alltid med, oavsett dag eller tid på dygnet. Sover jag, så grubblas det på kronor och ören, nya projekt och vad som ska hända härnäst. Denna helg har inte varit annorlunda än någon annan. Igår var det provning på en fin kund, som bor i Östergötland. Hon ska ha en vacker coctailklänning med spets. Lite annat pyssel med papper. Vi hade för engångs skull middagsgäster, vilket var mycket trevligt. Söndagen har ägnats åt tvättstuga, plåtning och intervju med en specialbilaga om hyresrätter, som ska ligga i DN 30/6 tror jag. Resten av dagen och kvällen ägnas åt att betala sommarens alla räkningar. Lika bra att lägga in dem nu, så att inget glöms bort och att folk får sina pengar. Ska vi klaga på folk som inte betalar i tid, så måste våra räkningar skötas med noggrannhet.
image
image
image
image

Kommentera