Färdiglagat

fredag, 5 juni, 2015 av Camilla Thulin

Jag hatar hel och halvfabrikat, det är alldeles för mycket otäcka ämnen i dessa rätter och burkar, tror att de orsakar en heldel allergier och intolerans hos folk och fä. Idag ska vi ha middag hemma hos min mamma och ingen av oss har tid att laga mat just idag. Annars är min mamma en utsökt kokerska. Istället för att gå på en slamrig krog bestämde jag mig för att hämta färdiglagad mat hos Hammarströms Fisk på Östgötagatan.
Där lagas hemlagad mat i köket, som är utsökt gott. Inhandlade fyllda fiskrullader med vitvinssås och potatispuré. Har ätit den förr, smör, vin och grädde! Inte speciellt dyrt heller, 375 kronor för 5 portioner, undra vad det kostat på krogen. Så lite hämtmat från fina fiskaffärer och liknande inrättningar är ett utmärkt sätt att få sig vällagad mat till ett bra pris. Kan  varmt rekommenderas.

image
image
image

Kommentera