Mot Skavsta och Warsawa

torsdag, 28 maj, 2015 av Camilla Thulin

Då är jag på resande fot igen. Denna gång är det med kollegan Anders, vi ska besöka en av våra fabriker. Alltid lika trevligt. I Warsawa blir vi hämtade av mr Marek, som kör oss till Olsztyn. Han har skjutsat oss runt halva Polen. Ikväll blir det middag och imorgon heldag på fabriken. Efter jobbet hämtar mr Marek och kör oss till Warsawa. Det ska bli härligt att spendera helgen i Warsawa. Härligt hotell, underbar mat och intressanta sevärdheter. Vi ska bl.a. besöka det nya Judiska Museet. Förra året vid denna tid anordnade OGE en läsarresa till Krakow. Det var en fantastisk resa. Polen är bästa turistlandet, där hittar man allt. Jag hoppas kunna blogga och att mina telefoner är snälla mot mig. Annars finns jag på Instagram, mmecamillathulin.

image

Kommentera