Livet på Landet

söndag, 24 maj, 2015 av Camilla Thulin

Som vanligt har jag haft problem med WordPress, fattar inte vad som är fel. Allt har kontrollerats grundligt, har t.o.m. bytt telefon. Hemma i en speciell stol funkar det, vilket känns lite trist! Hursomhelst har vi spenderat helgen i Värmland på landet. Johan med fru har varit inbjudna till några flotta middagar i gamla goda vänners lag. För en gångsskull kunde vi spendera en helg tillsammans, vilket sällan sker i säsong. Kul att ta tåget till Kristinehamn, för att besöka gamla tassemarker. Mina föräldrar flyttade till Värmland i mitten av 50-talet p.g.a. arbete. Jag och mina syskon är därför födda på Karlskoga lasarett och har vuxit upp på en åker i en gammal skola.
Mina föräldrar valde att flytta hem till Stockholm i mitten av 60-talet, så tyvärr kan jag inte kalla mig värmländska, eftersom familjen inte har några rötter där. Vad gör det, Värmland är hisnande vackert denna årstid, så det var ett rent nöje att spendera helgen på Krontorpsgård (1824-1828) och Loka Brunn.

image
image
image
image
image
Loka Brunn fint bevarade bebyggelse.
image

Kommentera