Min morgonritual

tisdag, 19 maj, 2015 av Karina Ericsson Wärn

Att vakna 04.30 är tydligen den nya grejen. Gårdagen avslutades med en synnerligen trevlig middag, men det blev inte särskilt sent. Så kanske har jag fått den sömn jag behöver. Nåja. Genomför min morgonritual. Det vill säga dricker kaffe i badet, och äter två kokta ägg. Uppdaterar mig på nyhetsfronten samtidigt som badrumsångan mjukar upp huden och får håret att krulla sig. Sedan upp. På med alla krämer och kläderna. Slutligen en lätt makeup och en titt ned i arbetsväskan för att se att allt är med. Och så svisch iväg till jobbet. Idag står Beckmans tre modevisningar på programmet. Den sista klockan 19.00. Och så har vi vårt besök från Victoria & Albert Museum som skall få sig en titt in i skrymslen, vrår och verkstäder. Så även denna dag blir lång. Har typ vänt på begreppet ”9 to 5”.Kommentera