Panorama i Yalikavak

lördag, 16 maj, 2015 av Karina Ericsson Wärn

Innan middagen igår samlades vi i hotellets trädgård. Nu var det dags för våra resenärer att berätta lite om sig själva. Det är alltid lika intressant att höra vad folk intresserar sig för, vad de gör och varför. I sällskapet denna gång finns bland amnat en sexolog, en domare, en månskensbonde och en före detta FN-soldat. Oavsett bakgrund och familjeförhållanden har våra resenärer alltid en sak gemensamt: en nyfikenhet på andra, och en inställning som går ut på att stötta och lyfta fram sina kvinnliga kamrater och kollegor. Hjälpa istället för att stjälpa. 

Middagen intogs sedan hos Panorama, en utomhuskrog med vidunderlig utsikt över Yalikavak och havet med dess öar. Återigen åt vi meze i mängder, men serverades också de godaste lammkotletter jag någonsin ätit. 

Kommentera