Gerlesborg och Turkiet

onsdag, 13 maj, 2015 av Karina Ericsson Wärn

Nämen vad händer. Vaknar 04.30. Igen. Går upp och dricker kaffe. Äter två kokta ägg. Packar nylonbagen till Turkiet: svart tunn kjol från Alexander McQueen + vit tunn skjorta från Charvet + svart t-shirt från Dagmar + svart sidenkaftan från Paris + baddräkt   + birkenstock + en av makens hattar. Och så en liten necessär. Reser i skjortklänningen Karina från Camilla Thulin, och gympaskor. Drar på mig min gamla sammetskappa från Yohji Yamamoto, blir bra som filt på planet när jag skall sova. För det tänker jag försöka göra! Jaha. Lite efter 05 var jag klar. Tog en liten lutare på soffan. Slank sedan iväg till kontoret en stund för att bli av med lite papper. 

Uppdatering: Hann också med en liten pre-view av Gerlesborgsskolans vårutställning. Dottern Lydia, tillika student på Gerlesborg, guidade runt. Jättekul att se! Rutschkanan är ett av Lydias arbeten. Gerlesborg har öppet hela helgen. Gå och kolla! T-bana Ropsten, Stockholm.Kommentera