Mot Bodrum

tisdag, 12 maj, 2015 av Camilla Thulin

Hämtade mitt nya pass och EU id-kort idag, det gick lika snabbt som ansökan om nytt pass och id. Är tvungen att resa mitt makulerade pass, för jag har en massa visum och permanent recidence kopplade till det. Ska man resa in till Turkiet, måste passet vara giltigt i minst 6 månader vid inresa. Det är lika bra att ha ett år i passet, man vet aldrig hur lagarna kan ändra sig. Plötsligt står man där och kommer varken in eller ut. Passade på att slinka in på Lindex/Centralen, för att se hur bikini utbudet såg ut. Köpte en ny variant med två nederdelar i pigga färger. Dagen på ateljén var fylld av provningar och teaterkontroller. Packar imorgon innan avfärd, behöver bara handbagage,  men  tar med mellan Rimowan, för jag har en kund som vill ha ett gäng snygga väskor. Det blir skönt att slippa kylan och regnat i några dagar. Även Musse får lite semester  hos Helenas Hundhotell.

image

Kommentera