Missa Inte

lördag, 9 maj, 2015 av Camilla Thulin

Just nu har jag extremt mycket problem med WordPress, den laddar skumt eller inte alls. Det är därför mina inlägg är sporadiska. Igår var maken och jag på Grotesco, på Scala Teatern. Våra kära vänner Henrik Dorsin och Per Anderssons fantastiska ensemble, som består av minst lika sköna damer och herrar! En underbar upplevelse, som alla borde se. Väldigt kul och tänkvärt. Fick äntligen återuppleva Tingeling och dess ursprung, även den fantastiska sången ”Allt är Bögarnas Fel”. Grotesco är delägare i Scala och är en fri teatergrupp, som gör precis, som de vill. Idag är det sista föreställningen, men de släpper 50 föreställningar till hösten. Ska du gå på teater i höst, skynda att köp biljetter. Salongen tar bara 470 pers, så det blir snart fullt.  Efter föreställningen superade vi på nya Luzette på Centralen. Den andra granntanten, var ju där med sina barn häromaftonen och hon verkade ju så nöjd och det blev även vi. Otroligt trevlig service och god mat.
Också rekommendabelt.

image
image
image

image

Kommentera