Det rullar på

torsdag, 7 maj, 2015 av Camilla Thulin

I ateljén rullar det på fint med musikaler, kollektion och kunder. Just nu måste vi välja ut alla tyger, som ska ingå i vår-16 kollektionen. Det är bra att göra det i olika omgångar, det blir en hel del kill your darlings på vägen.
Mönster jag gillat från början, men i slutet av resan känns de inte aktuella och de passar inte in i det vi gjort. Inget är hugget i sten. Gårdagens kväll ägnades åt att katalogisering några godbitar jag har hemma till den andra granntanten Karina stora utställning om mig på Kulturhuset. Ett gäng fina folklore kostymer och lite svenskt högklassigt damskräddri från Leja, Williams och Märthaskolan. Kvällen avslutades med en konferens på stamkroge  Il Tempo, vilken vi varmt kan  rekommendera i ur och skur.

image
image
image
image
image
image
image
image

Kommentera