På ateljén

tisdag, 5 maj, 2015 av Camilla Thulin

Nu rullar det på som aldrig förr. For direkt från Arlanda till Göta Lejon igår och presenterade ett gäng kostymskisser för ensemble och ledning i musikalen Förklädet. Hela arbetet känns extremt kul och inspirerande. Sedan väntade ateljén med sedvanliga göromål. Dagen har ägnats åt provningar med damerna i Tresteg i Snedsteg och klänningskunder. Vi ska sy ett fantastiskt snyggt fodral till en av våra fina brudar och min veterinär ska gifta bort sin son, så hon ska sy sig en ljuvlig spetsklänning. Våra stora musikalföreställningar börjar puttra på nu. Är nästan klar med hela logistiken i showerna, vem som ska ha vad, hur det ska se ut och när. Det är klurigt att sätta ihop dessa shower, så allt ska funka och se bra ut samtidigt. Men alla i mitt team har jobbat länge i branschen, så vi brukar lösa det mesta på bästa sätt. Arbetsdagen slutar vid 19-tiden i hundgården. Träffade en ljuvlig staffie, Big. En underbart söt 11 månaders hanhund från Garpenborgs. Musse tog fram machosidan i sig, men lugnade sig. Lilla Big skötte sig utmärkt, han visste precis hur man gör med en slyngel, lägger ner. Ett råd, som alltid funkar.

image
image

image
image

image
image

image

Kommentera