Ägg och Philip Zandén

tisdag, 5 maj, 2015 av Karina Ericsson Wärn

Efter min näringskorrekta frukost väntar en ny spännande arbetsdag på Kulturhuset Stadsteatern. Förmiddagen skall tillbringas i kostymförrådet där vi skall plocka fram kostymer signerade C Thulin. Sedan väntar möte med rekvisitören Elisabeth om olika detaljer som skall på plats. Efter det skall jag försöka låta bli att äta en dålig lunch. Eftermiddagen rymmer ett möte på mitt rum med skådespelaren och regissören Philip Zandén. Vi skall planera lite inför det samtal vi skall hålla i utställningen Asylum på torsdag kl.18.00. När vi babblat klart står Lotta Lewenhaupt på tur för en kaffedejt. Slutligen avslutas dagen med att jag skall visa Moderna Museets Tisdagsklubb utställningarna ”Asylum” och ”Allt ska bort” av och med Ann-Sofie Back hos vår gäst Nationalmuseum. Bra att grunda med två ägg!Kommentera