Lördagsloppis

lördag, 2 maj, 2015 av Camilla Thulin

Idag är det Lördagsloppis nere på stan.
Här samsas vanligt folk, som tömt garderoben med samlare av olika slag. Loppisen har ryckt upp sig. För några år sedan ville jag inte köpa något. Idag såg jag flera fina smycken, som skulle trivas fint i min folkloristlåda. Om två veckor är vår Granntantsresa i Bodrum och Yalikavak, då hinner vi slinka förbi loppisen och glo lite. Ska då förhöra mig om priset på en del smycken, som garanterat är kvar. Jag tror att vissa loppissäljare vandrar runt. Det finns en söndagsloppis om jag inte missminner mig i Bitez. Har säljarna rätt prylar till hyfsade priser, tror jag att loppis runt Bodrum halvön är en bra affär för alla, om inte säljarna överilar sig och går in för att lura oss utlänningar. Detta ska jag undersöka lite mer ingående i sommar.
image
image

image
image

image
image
image

Kommentera