Oj, vad det växer!

torsdag, 30 april, 2015 av Camilla Thulin

När vi skulle anlägga en liten tomt här i Yali, fick vi många goda råd av erfarna  kamrater. Det vanligaste var, att inte ha gräs och så mycket planterat, för det dör. Det är en riktig sanning om man inte har någon som tar hand om trädgården. Nu har vi valt att ha en person som fixar hos oss, vilket innebär att det prunkar jämnt här. Johan har dessutom gröna fingrar och är besatt av häftiga växter. Nu lagom till Valborg har han investerat i en stor, underbar palm -Finikis, som står i en kruka med hjul på. Finessen med hjulen är att plötsligt kan man flytta om sina buskar och träd, möblera om helt enkelt. Vi beställer plåtat, som smeden sätter hjul på och dem får man köpa själv. En typisk Johan idé, mycket fiffig. Nu har jag problem med bilderna igen. Har jag tur så fixar det sig…
image

Kommentera