Kabuki Smink

söndag, 26 april, 2015 av Camilla Thulin

På lördagar brukar jag laga middag till Go’Kväll med Ebba von Sydow. Jag tycker att hon är väldigt bra och rak, helt otjafsig. Innehållet är lagom lättsamt. Helt enkelt ett trevligt program, liksom de som är på vardagarna med Pekka Heino och de andra. Bra människor och trevligt. Det känns som om programmet är riktat till en vuxen publik, ingen flirt med ungdomar, vilket jag tycker är bra. Diverse smink och stiltips brukar vara hyfsat anpassade, men igår blev det lite tokigt. Den duktiga makeupartisten skulle visa vårens trend inom makeupkonst. Vi fick lära oss att göra en make, som enkom asiatiska kvinnor är snygga i, orange och rosa ögonskuggor, för att förstärka modellens knallblå linser. Synd att inte modellen var asiat, för då hade maken varit relevant och passande. Nu fick vi lära oss hur man gör en begynnande blåtira, vilket inte känns så trendigt i dessa tider. Jag blev ytterst konfunderad över trendtipset, som jag inte tror att någon tant därute kunde ta till sig. Dessvärre var det inte fint på den snygga modellen heller. Därför är mitt tips, då du är påväg ut för att införskaffa lite nya makeup färger, avstå vårens trend, såtillvida du inte vill se sönderslagen ut. Jag vet många vuxna kvinnor som blir pålurade vårens/höstens trendskuggor, som går i rost, orange, lila och rosa. Dessa funkar på folk, som är superhaj på make, har en speciell stil eller är fjortis, men på oss vanliga tanter, som helst vill se snygga ut känns jordtoner finast och enklast att applicera.

image

image

image

Kommentera