Västeråstanter

torsdag, 23 april, 2015 av Camilla Thulin

Igår var jag på ett otroligt trevligt event i Västerås på Aros Kongresscenter med Leading Ladies/Client Events. 300 snygga Västeråstanter mellan 25 och 80 var samlade kring trevligt dukade runda bord, för att avnjuta en trevlig kväll i boostens tecken. Vår fina kund Rose-Marie som har butik Nancy Samuelssons visade våra klänningar på 4 snyggaa kvinnor. Flotta mezzon Petra Jablonski höll i trådarna, jag hade ett bra tantsnack, modevisning med Tullhusets sköna rocktantskläder visades av exotiska bodybuilderskor, kvällens nästa föredrag var ”Småstadsdrottningen” Tina, som berättade om sin resa i bröstcancerträsket. Kvällen avslutades med ett generöst lotteri med bl.a. konst från stadens konstnärinnor och 11 plagg från oss. Stämningen var på topp, fullrulle i Västerås heltenkelt! Hoppas det knöts några nya band under kvällens lopp…..

image

image

image

image

image

image

Kommentera