Mot Paris

tisdag, 21 april, 2015 av Karina Ericsson Wärn

Va sjuttsingen. Blir väckt av Kim 05.15 av Kim. Han ömsom buffar på mig, ömsom promenerar ovanpå mig, när han kommer till magtrakten gör han små hopp. Och nosen försöker han få in i ett av mina öron. Bara att kapitulera. Han trodde väl att jag försovit mig eftersom femsnåret varit min hoppa-upp tid en period. När jag en liten stund senare står i hallen med kappa ovanpå pyjamasen (ja, en Camillaklänning så klart) och med ett koppel i hand, då vill Kim inte gå ut. Ser ut att säga: ”Är du inte klok, vem vill gå ut så här tidigt?” Får locka och pocka. Till slut kommer vi iväg och tar en promenad runt ett folktomt södermalm. Idag bär det annars iväg till Paris, för vidare transport per tåg imorgon till Modefestivalen i Hyères! Men först lite möten på jobbet!Kommentera