Army of Lovers

lördag, 18 april, 2015 av Karina Ericsson Wärn

Och så vips är man åter i Stockholm. Svishade hem från Arlanda till maken med expressen, och blev bjuden på en härlig middag. Kokt torsk med skirat smör och pepparot. Stöp i säng tidigt. Och vaknade tidigt! 05.00! Igen. Tycker visserligen de arla morgnarna är väldigt sköna. Och när klockan är 07 har jag redan fått massor gjort. Men jag måste på nåt vis bli bättre på att sova lite till. Nåja. I Göteborg igår hann jag också med att besöka Hasselbladsstiftelsen och Konsthallen. Och i en bokhandel hittade jag mig själv och Carl Johan De Geer på rea. Slog inte till.

Idag skall jag arbeta med det här roliga ämnet: Army of Lovers.

 

R-572291-1215287492.jpeg 

 Skall klura och lura kring presentationen av kärleksarmén i utställningen med och om Camilla Thulin, samt reda ut lite kring rättigheterna.Annat som står på dagens agenda är Musse-besök, granntanten Camilla skall nämligen på nån vintage-mässa. Eller vad det var. Och sedan skall det handlas lite mat och vin till en arbetsmiddag med Army of Lovers logistik på programmet. Trevlig lördag allihop!

Kommentera