Hemma i Ateljén

måndag, 13 april, 2015 av Camilla Thulin

Åter på ateljén, det var lugnt och stilla idag. Man kan säga att det var lugnet före stormen, för halva gänget har varit på jobbresa i Polen och Litauen, besökt nya och gamla produktionsenheter. Det gäller att utveckla sig. Min dag har gått åt att betala bolagsskatt och en massa räkningar, kassan urholkas genast. Har man tur så betalar våra kunder sina räkningar i tid och pengarna rullar på som de ska. Som liten entrepenör i hantverks/kulturbranschen är det speciellt. Det är inte som att handla med värdepapper eller lägenheter, vi tillverkar allt för hand enligt konstens alla regler. Under tiden då jag preparerar vår middag upptäcker jag plötsligt en himmel, som är hämtad från en 1700-tals målning, helt makalös. Naturen är fantastisk, trots att det är förjävligt kallt och jag är lika påpälsad som i vintras….blääää.

image

Kommentera