Camilla Thulin blir utställning

måndag, 13 april, 2015 av Karina Ericsson Wärn

För drygt ett år sedan bjöd Kulturhuset Stadsteaterns VD Benny Fredriksson in  Camilla Thulin till att ställa ut separat . Som Modechef på samma ”hus” har det naturligtvis fallit på min lott att genomföra projektet. Vilket känns otroligt kul. Och, nu har tempot minst sagt skruvats upp när det gäller att få alla ingredienser på plats. Här på bloggen kommer ni kunna följa, hur utställningen ”Camilla Thulin – kostymer, korsetter och Army of Lovers” blir till. Helgen har bland annat innehållit ett flitigt mejlande med Army of Lovers medlemmarna. Och igår kväll tittade granntanten förbi hemma för en snabb avstämning. Idag har jag flugit till Malmö, med Operan som mål. Skall inventera vad som finns i operans kostymförråd signerat Thulinskan. Och sedan få till ett inlån. Fortsättning följer som sagt. Den 18/9 är det vernissage. Kan tyckas långt till dess…men det är det inte. Utställningen kommer också kryddas med ett program som ni alla är välkomna att ta del av. För övrigt kommer hösten kännas som ett enda stort familjedrama då grannkarln Johan Rabaeus är med i Cabaret som har premiär på Stadsteatern dagen efter Camillas vernissage. Vill du se Cabaret gäller det att vara snabb, biljetterna släpps imorgon 14/4! Varför inte ge dig själv en totalupplevelse. Först Thulin i utställningsformat, sedan Cabaret!Kommentera