Middag hos Keyf

onsdag, 8 april, 2015 av Camilla Thulin

Det har varit kallt idag, 14 grader….Har knattrat på datorn hela dagen, med avbrott för kattskötsel. De grå dagarna passar ju jobbet utmärkt, så denna ledighet har varit 7h jobb om dagen istället för 12h, semester för mig. Kylskåpet är mer eller mindre tomt, eftersom det vankas hemresa. Däremot är kattfrysen fylld. Dagens middag intog vi hos trevliga åretrunt krogen Keyf i den kommunala fiskehamnen. Ett toppställe med mest inhemska kamrater, alltid ett jävla drag! Äter alltid fried calamari, den är pinfärsk och krispig. Till förrätt blir det givetvis några goda mezes. Alla ställen har samma rätter, men med olika kvalitet och smaker. I afton kom den lilla turkiska kvartetten och spelade klassiska turkiska kärleks melodier à la Zeki Müren och Bülent Ersoy. Det låter helt fantastiskt.

image

image

image
image
image

image

image

image
image

image

Kommentera