Plåtning för NK Annons

onsdag, 1 april, 2015 av Camilla Thulin

I min värld har jag många yrken, såsom lokalvårdare, designer, hushållerska, författarinna, kostymör, chef och idag fotomodell för mitt egna märke. Många tycker säkert att det är tokigt, men det skiter jag i, för jag har inte råd att anlita en riktig proffsmodell, som tör 40 bilder på en dag. En sådan kostar 150.000 sek. Jag får helt enkelt försöka gestalta en sådan själv. Med hjälp av min gamla goda vän, fotograf Niklas Palmklint, lyckas jag hyfsat. Framförallt kan man plåta närsom helst och det går fort.
Kära Stödan är på ”Bron” i Malmö och jobbar, smink och hår får jag göra själv. Orkar inte boka någon, för det tar för lång tid med någon man aldrig träffat. Det tar max 30 minuter för mig att göra stor make och hår, orkar inte vänta längre, tiden är för knapp. Dagens bild var en annons för NKDam, en kampanj för våra klänningar i slutet av april. In och ut på en timme är min melodi. Resten av dagen ägnades åt filminköp och filmreturer, renritning av hela vår -16 kollektionen och en hord räkningar och räkenskaper.
image
image

image
image

image
image

image
image

image

image

Kommentera