Nya Pumps

måndag, 30 mars, 2015 av Camilla Thulin

Jag avskyr ordet pumps, idag köpte jag ett par iallafall. Jag hatar inte skomodellen på något sätt. Dagen ägnades åt att slutföra alla små detaljer till Julfilmen och en provning på fru Lundgvist, precis hemkommen från TV serie inspelad i Thailand. Herr Reza fick rycka in och göra ändringarna på klänning och kappa.Efter provningen  var jag ute och spatserade i regnet, bytte tröjor, köpte gravidstrumpor, barnstrumpor, barnskärp och flotta hängslen, klockor och näsdukar hos kollegorna Dako, en av våra absoluta favoritleverantörer.
Väl hemma i ateljén väntade ett rejält returarbete. Alla plagg som blev över, måste returneras till repektive företag. Vettig näthandel är extremt smidig. Även våra lyxsecondhander på Östermalm ska ha tillbaka lånade plagg och skor, givetvis har vi handlat 60% av lånet. Dock är det en procedur som måste göras noggrannt, annars får man inte ha saker på påseende nästa gång, vilket är en absolut nödvändighet i mitt gebit. Under min blöta promenad från Ringen i Skanstull upp mot Medborgarplatsen hittar jag ett par beige mockapumps i ett fönster, en liten butik som heter Zoe. En ytterst trevlig säljare plockade fram skorna i stl 40 och de kändes bra, 10 cm klack, sköna  och enkla till ett hyfsat pris 995.  Har bara sett beige lack och skinn tidigare, gillar mocka mest. 10 cm klack är en behaglig höjd för mig, 11 och 12 kan gå om skon är extremt bra och snygg, annars är det gympaskor, ballerina, panchousandaler eller gummistövlar som gäller. Vill ha högt eller platt. Det passar mig och jag är av den åsikten att alla ska ha den klackhöjden man trivs i.

image
image
image

Kommentera