Slutspurt

lördag, 28 mars, 2015 av Camilla Thulin

Mitt tunnelseende är på högvarv. Gårdagens förmiddag ägnade jag och Musse åt den regniga stadens butiker. Med en inköpslista i högsta hugg och några Ikea kassar bar det av till centrum. Rusade runt 7500 steg i city innan avvikaren till Smedslättstorget. Hann besöka jaktbutik för inköp av snygga manchesterbyxor, vilket inte vanliga herrkonfetionärer för på våren! Hos Ströms fann jag mycket snygga chinos i perfekt färg, som passar till en ostronfärgad cashmire tröja jag snott av Johan, inte heller sådana finns på stan. Nilssons fick klättra på stegar, för att finna fina rosa fårtofflor till Kajsa Ernst och slutligen inköptes vigselringar och diskreta örhängen hos Tore och Mats på Antikt Gammalt & Nytt. Emellan klämdes ett besök hos Lindex, pojkskjorta hos HM och några basprylar på Kapp Ahl. I Bromma köpte Thomas och jag tyger till Det Påstrukna Förklädet, ska göra alla skisser under påsken. 16.30 var det provning på Rakel Wärmländer och
hennes gravidbody, tiden var knapp, så Taxi Stockholm fick köra oss. Innan hemgång sorterades lite tyger och titt på några nya modeller, sedan orkade jag bara laga middag, gå ut med Musse och få mer info om dek läskiga flygolyckan.

image

image
image

image
image

Kommentera