Kväĺlstjänst på NK

torsdag, 26 mars, 2015 av Camilla Thulin

Det har varit 3en lååång dag. Den började i ottan med att strukturera musikalen Det Påstrukna Förklädets kostymlista. Det innebär att jag beskriver och strukturerar alla kostymer till alla roller. Detta blir sedan vårt material då vi ska köpa in tygerna, som blir grunden till mina kostymteckningar och ateljén arbete. Under dagen provar vi på Kajsa Ernst, Peshang Rad och ljuvliga Inga Landgrė. Allt flyter på och vi gjorde en långprovning på mig med kollektionens kappor och siden. Viktiga noteringar inför slutmönster och gradering. Nästa anhalt blev hemmet och lite piff, för att gå på samkväm hos Sweetwater/Julfilmen, slänga på fru Bergström en topp och smycken, babbla lite med våra filmkollegor och äta en bit god mat. Nästa del av kvällen spenderade jag och min kära kollega Anders på NK, hos NK Dam. Det var tjejkväll. Varuhusets kvinnliga klubbmedlemmar har en egen kväll, med erbjudanden, vinstationer och godsaker. Kön ringlade ända från Norrmalmstorg. Vi hade en mycket trevlig kväll och träffade roliga damer på galej. Min arbetsdag slutade 23.15, var hemma 23.30. Sedan ut med doggen, Johan kan ju inte promenera ännu. Därför blir det sent idag. Imorgon tar vi nyavtag.

image

image
image

image
image

image

image

Kommentera