I afton Lotta Lewenhaupt

torsdag, 26 mars, 2015 av Karina Ericsson Wärn

lewenhaupt_lotta_1

Ikväll blir det samtal i utställningen ASYLUM på Kulturhuset Stadsteatern, Stockholm. Gäster är John-Peter Nilsson, chef för Moderna Museet i Malmö, och modejournalisten och författarinnan Lotta Lewenhaupt. Duon kommer att tala om surrealism och Elsa Schiaparelli. Jag kommer se till att gästerna pratar med varandra. Vi startar kl.18.00 och slutar strax före 19.00. Vi håller till inne i utställningen i Galleri 3. Varmt välkomna! Ingen föranmälan behövs.

Det skall bli så trevligt att träffa både John-Peter Nilsson och Lotta Lewenhaupt (på bilden). Den första kär vän sedan evigheter, och den andra väldigt tidigt min idol – numera en mycket uppskattad kollega! Kan nog säga att det delvis är Lotta Lewenhaupts fel att jag började intressera mig för text och mode i kombination.

 

 

Kommentera